Psihoterapeuți specializați în doliu

Celestina Dumitriu

Doctor în psihologie, psihoterapeut acreditat european

Celestina este un psihoterapeut cu o experiență bogată în terapia procesării doliului, care formează, la rândul ei, alți psihoterapeuți care să-i însoțească pe oameni prin pierdere.

Experiența profesională extinsă a Celestinei are la bază atât studiile de master și de doctorat din țară și formările și cursurile de specializare urmate în străinătate, cât și experiența bogată din practica privată și academică. Specializările Celestinei constau în psihoterapie cognitiv comportamentală, somatoterapie, psihoterapie analitică, hipnoză clinică, Gestalt terapie, Deep Memory Process, Constelații ale intenției, coaching și mentoring.

Poți lua legătura cu Celestina prin:
  • Email: celestina.dumitriu [at] yahoo.com 

Monica Mereuță

Psihoterapeut pentru adulți și copii, logoped acreditat

Specializată atât în munca cu adulți, cât și cu copii, Monica folosește o tehnică inovatoare – terapia prin joacă – pentru a-i ghida pe copii și pe adolescenți prin etapele doliului și prin experiența pierderii.

Monica are studii în psihologie clinică, psihoterapie și logopedie și este în proces de formare continuă, națională și internațională. Lucrează de peste 13 ani cu copiii și adolescenții și de 5 ani și cu adulții. Folosește terapia prin joacă pentru a-i ajuta pe copii să vorbească despre experiența dureroasă a pierderii. “În terapia cu copiii nu te joci pur și simplu! Practic, totul se petrece într-un spațiu sigur, adică o cameră de terapie, unde sunt jucării atent alese, iar terapeutul, dar și spațiul, și jucăriile încurajează micul pacient să transmită ceea ce simte”, spune Monica.

 

Poți lua legătura cu Monica prin:

Alți specialiști în doliu

Anca Magyar

Doula de moarte

Anca este prima moașă de moarte acreditată din România. Rolul ei este de a ajuta familiile să proceseze doliul, fie că e trăit înainte sau după decesul cuiva, dar mai ales de a însoți persoana care se pregătește să moară în ultimele clipe ale vieții ei.

Anca și-a obținut certificarea urmând cursurile Inelda International End of Life Doula Association, unde l-a avut ca profesor pe Henry Fersko-Weiss

Parte din misiunea Ancăi este să ne ajute să trecem peste partea care doare și să trăim doliul în așa fel încât să-l transformăm în recunoștință pentru viață.

Poți lua legătura cu Anca prin:
  • Facebook
  • Email: anca_magyar [at] yahoo.com.

Liudmila Matei

Spiritual Psychology Coach și Grief Educator

Liudmila integrează în munca ei de grief education de zi cu zi fundamente de Spiritual Psychology Coaching, în care este certificată, pentru a oferi o perspectivă cât mai completă a modului prin care putem naviga prin doliu.

Și-a luat certificarea în Grief Education avându-l ca profesor pe David Kessler, co-autor în literatura de specialitate cu Elisabeth-Kubbler Ross, fondatoarea faimoasei teorii care definește cele cinci etape ale procesului de grief.

Liudmila oferă sprijin și consiliere în travaliul pierderii și perioadelor de tranziție, prin sesiuni online atât individuale, cât și de grup.

Poți lua legătura cu Liudmila prin:

Furnizori de servicii funerare

beelsamen - servicii Funerare

Echipa Beelsamen, cu o experiență de 22 de ani pe piață, oferă servicii funerare complete în București și în țară și oferă îndrumare prin toate aspectele unui asemenea eveniment, cu compasiune, demnitate și respect.

În plus, echipa Beelsamen oferă gratuit consultanță predeces persoanelor care știu că urmează să piardă pe cineva drag și care nu vor ca în acele momente dureroase să trebuiască să ia decizii organizatorice.

Consultanța cuprinde atât tipul serviciilor funerare oferite și alte aspecte ale înmormântării, cât și asistența pentru obținerea unui loc de veci gratuit. 

  • Website
  • Telefon: 0736200300
  • E-mail: contact@beelsamen.ro